Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    forennhu is offline Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Default Practise phrasal verbs with me

    Try to have a best choice!
    1.What color did he go___________?
    a.over
    b.with
    c.for
    2.Let's go _________for dinner to night?
    a.in
    b.around
    c.out
    3.Why did the alarm go ____________like that?
    a.out
    b.off
    c.through
    4.Put the milk in the fridge or it will go______________?
    a.out
    b.off
    c.down
    5.Let's go ___________to the river to swim.
    a.out
    b.down
    c.through
    6.Will the stain come___________if I wash it?
    a.out
    b.in
    c.up
    7.His aunt just died so he will come __________a lot of money.
    a.out
    b.up
    c.into
    8.The question didn't come _____________so I was happy.
    a.up
    b.in
    c.down
    9.That book will come___________very useful.
    a.up
    b.in
    c.down
    10.She said she would come___________and visit today.
    a.for
    b.over
    c.through

    I hope it is useful for the final exam.The key is below:
    1.c
    2.c
    3.b
    4.b
    5.b
    6.a
    7.c
    8.a
    9.b
    10.b

    Thanks for seeing!

  2. #2
    chicago is offline Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default Re: Practise phrasal verbs with me

    Thanks for sharing

  3. #3
    RoseSpring's Avatar
    RoseSpring is offline Member
    • Member Info
      • Member Type:
      • Academic
      • Native Language:
      • Arabic
      • Home Country:
      • Egypt
      • Current Location:
      • Egypt
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    345
    Post Thanks / Like

    Default Re: Practise phrasal verbs with me

    I hate phrasal verbs. Yet I did it all correct.

    Thanks for sharing.

Similar Threads

  1. phrasal verbs
    By kksharma in forum Ask a Teacher
    Replies: 3
    Last Post: 11-Apr-2010, 17:37
  2. Idioms, phrasal verbs and meanings...
    By tangelatm in forum Ask a Teacher
    Replies: 4
    Last Post: 13-Nov-2006, 21:13
  3. Troubling phrasal verbs and idioms
    By tangelatm in forum English Idioms and Sayings
    Replies: 5
    Last Post: 30-Oct-2006, 22:12
  4. Phrasal verbs...
    By tangelatm in forum Ask a Teacher
    Replies: 1
    Last Post: 25-Oct-2006, 21:34
  5. Phrasal Verbs Decoded
    By kvinchuca in forum English Phrasal Verbs
    Replies: 5
    Last Post: 19-Dec-2005, 15:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Hotchalk