Results 1 to 8 of 8

    • Join Date: Jul 2004
    • Posts: 18
    • Post Thanks / Like
    #1

    Reply Notification Problem

    The option "Notify me on replies" doesn't function.
    What's wrong?

    • Member Info
      • Member Type:
      • Interested in Language
      • Native Language:
      • British English
      • Home Country:
      • England
      • Current Location:
      • England

    • Join Date: Nov 2002
    • Posts: 3,406
    • Post Thanks / Like
    #2
    I'm not sure at the moment. I've switched it on in my profile and I'll see if I get any notifications to this post if you reply to me.
    I'm not a teacher, so please consider any advice I give in that context.


    • Join Date: Jul 2004
    • Posts: 18
    • Post Thanks / Like
    #3
    OK..."One, one, two, tree...you hear me?" :D
    I checked it once again, the option is enabled both in profile and message editor...I still get nothing.

    • Member Info
      • Member Type:
      • English Teacher
      • Native Language:
      • British English
      • Home Country:
      • UK
      • Current Location:
      • Japan

    • Join Date: Nov 2002
    • Posts: 44,225
    • Post Thanks / Like
    #4
    I've switched it on- I hadn't tried it before. Let's see if it works for me. It might be a bug in the software we're using.

    • Member Info
      • Member Type:
      • English Teacher
      • Native Language:
      • British English
      • Home Country:
      • UK
      • Current Location:
      • Japan

    • Join Date: Nov 2002
    • Posts: 44,225
    • Post Thanks / Like
    #5
    Quote Originally Posted by manifold
    OK..."One, one, two, tree...you hear me?" :D
    I checked it once again, the option is enabled both in profile and message editor...I still get nothing.
    I have just received two notifications from the forum since I switched it on.


    • Join Date: Jul 2004
    • Posts: 18
    • Post Thanks / Like
    #6
    Eerie!!!
    I use MSN mail account...and all reply notifications should go there...
    Probably it's time to change my e-mail address...Could this be the reason?...Because I really receive nothing!

    • Member Info
      • Member Type:
      • Interested in Language
      • Native Language:
      • British English
      • Home Country:
      • England
      • Current Location:
      • England

    • Join Date: Nov 2002
    • Posts: 3,406
    • Post Thanks / Like
    #7
    I can confirm the notification system works for me too. I guess it does have something to do with your email address. Sorry.
    I'm not a teacher, so please consider any advice I give in that context.


    • Join Date: Jul 2004
    • Posts: 18
    • Post Thanks / Like
    #8
    Alright, no problem...I'll try and change my e-mail address then.
    But, anyway, thank you for your help. :D

Similar Threads

  1. Language teaching problem
    By Eway in forum General Language Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 02-Apr-2009, 03:36
  2. Problem with posting a question
    By jiang in forum Support Area
    Replies: 6
    Last Post: 10-Oct-2004, 16:45
  3. New Forum Feature - Reply To Post
    By Red5 in forum News and Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 04-Jun-2003, 23:40
  4. Demonstration of the new Reply facility
    By Red5 in forum News and Announcements
    Replies: 11
    Last Post: 16-May-2003, 23:03
  5. New Forum Feature - Quick Reply
    By Red5 in forum News and Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 09-May-2003, 18:21

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •