Results 1 to 2 of 2
    • Member Info
      • Native Language:
      • Georgian
      • Home Country:
      • Georgia
      • Current Location:
      • Georgia

    • Join Date: Nov 2013
    • Posts: 195
    #1

    'If 'clause

    Is this correct?

    "If he hadn't sorted all the documents properly, he would have to look them for now."

  1. Raymott's Avatar
    • Member Info
      • Native Language:
      • English
      • Home Country:
      • Australia
      • Current Location:
      • Australia

    • Join Date: Jun 2008
    • Posts: 24,092
    #2

    Re: 'If 'clause

    Quote Originally Posted by englishlearner77 View Post
    Is this correct?

    "If he hadn't sorted all the documents properly, he would have to look for them for now."
    It is now.

Similar Threads

  1. [Grammar] appositive clause Vs. noun clause for an object
    By etmom in forum Ask a Teacher
    Replies: 1
    Last Post: 01-Jul-2013, 08:47
  2. Replies: 7
    Last Post: 21-Apr-2011, 22:17
  3. if clause pst siple dependant clause future
    By ostap77 in forum Ask a Teacher
    Replies: 6
    Last Post: 02-Mar-2011, 17:31
  4. formal writing : verbless clause and absolute clause
    By duiter in forum Ask a Teacher
    Replies: 1
    Last Post: 22-Sep-2010, 01:28
  5. Replies: 3
    Last Post: 27-Apr-2010, 14:13

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •