PoLaNd

Status
Not open for further replies.
D

Dark_Wolf

Guest
Hey. I'm so curious - is there Anyone who speaks Polish? Or someone live in Poland?
Uczcie się ludzie języka polskiego, bo jest przepiękny...ale angielskiego i tak nic nie przebije ;)....Co do piękności j.polskiego - wszędzie tylko nie na lekcjach polskiego w szkole :D. Pozdro. Piotrek

Tomasz Klimkiewicz

Senior Member
Member Type
Other
Native Language
Polish
Home Country
Poland
Current Location
Poland
Piotrek,

Nie licz na wiele odpowiedzi. Tak naprawdę bardzo niewielu Polaków odwiedza fora tematyczne na stronach obcojęzycznych. Tam trzeba mieć coś konkretnego do powiedzenia, i jeszcze znać język. Dla większości moich znajomych Internet jest 'stylem życia', 'środkiem przynależności do grupy', czy wreszcie zwykłym snobizmem, a nie tym, do czego został wynaleziony - doskonałym źródłem informacji.

To samo po angielsku, by nie być niegrzecznym dla naszych wspólnych przyjaciół:

And now the same in English, not to be impolite to our common friends.

Piotrek,

Don't count on too many replies. As a matter of fact very few Polish people frequently visit topic forums at foreign language websites. Those are places where you've got to have something concrete to say, and know the language, too.

For most people I know, the Internet is 'a lifestyle', 'an attribute of belonging to a group' or just plain snobbery, and not something it was invented for: as an excellent source of information.

Pozdrawiam - Cheers! - Tomasz

Tomasz Klimkiewicz

Senior Member
Member Type
Other
Native Language
Polish
Home Country
Poland
Current Location
Poland
No i co - nie mówiłem? Nawet autor poczty się nie pojawił.

Well, didn't I say that? Even the original poster hasn't shown again.

kpira

Member
Member Type
Student or Learner
Ja jestem Polakiem i staram się mówić poprawną polszczyzną, bo to nasz język! A tak apropo i nota bene to jestem dysortografem, ale nie przeszkadaza mi to w niczym.

Uczę się kilku języków, bo uwielbiam języki (może i nie są mi aż tak potrzebne)
*angielski -jestem aktualnie studentemi 1-ego roku filologii angielskiej
* włoski - od czasu do czasu w domu dla siebie
* rosyjski - 3 lata liceum
* POLSKI- bez komentarza ;-)

---FOR NON-POLISH SPEAKERS---:-D

I'm Polish and I do my best to speak proper and clear Polish, 'cause it is our language.

I'm learning few languages, because I love it (however it's not so neccessary for me)
* English - I'm an English filology student
* Italian- from time to tme, at house for myself
* Russian- 3 year at school
* POLISH - no comment

Status
Not open for further replies.