[Grammar] Someone please help me

Status
Not open for further replies.
nasıl yanı hıkaya mı çevirdin

hayır yazdığım hikayeyi Tinkerbell dan çevirmesini istiyom cevap bekliyom.

Tinkerbell ben o ödevi yaptım.Yardım etmek için uğraştığın için çok ama çok teşşekür ederim.
Bir sorunum daha var ben bir hikaye yazdım onun ingilizcesi lazım.

ben ingilizceye çeviremem canım ingilizcem kıttır türkçeye olsaydı çevirirdim de. bak ne diyecem, ingilizce forum netdiye bir site var. oraya üye ol, çeviri bölümüne gir, hikayeni koy orada çok ilgili arkadaşlar var yardımcı olacaklardır mutlaka. sonra gene buraya da koyarsın onların çevirdiklerini buradaki hocalar iyice düzeltir. tmm. ;-)

ben ingilizceye çeviremem canım ingilizcem kıttır türkçeye olsaydı çevirirdim de. bak ne diyecem, ingilizce forum netdiye bir site var. oraya üye ol, çeviri bölümüne gir, hikayeni koy orada çok ilgili arkadaşlar var yardımcı olacaklardır mutlaka. sonra gene buraya da koyarsın onların çevirdiklerini buradaki hocalar iyice düzeltir. tmm. ;-)
Çok Saol İsmini öğrenebilirmiyim nerde oturuyosun.

almanya hannoverde oturuyorum leyla ismim ama hadi ayıp oluyor millete türkçe konuşmayalım artık hadi kib

almanya hannoverde oturuyorum leyla ismim ama hadi ayıp oluyor millete türkçe konuşmayalım artık hadi kib

Almanyayla ilgili birşeyler soramak isitiyorum email adresini vermisin rahatsız etmicem söz.Ayıp olucağını düşünmüyorum admin oh ne güzel uluslar arası forum oldu diyodur.:):)

tabi istersen kafa kağıdımı da vereyim senin niyetin belli oldu zaten okul vakti internet başında oturmandan da belliydi okul çocuğu değil koca ayının teki olduğun yürü git yazma bidaha admine şikayet ederim

tabi istersen kafa kağıdımı da vereyim senin niyetin belli oldu zaten okul vakti internet başında oturmandan da belliydi okul çocuğu değil koca ayının teki olduğun yürü git yazma bidaha admine şikayet ederim
Ahhh leyla ahhh Acaba okula gitmesem bu kadar bir konu için uğraşırmıydım. almanyadaki bir kıza asılacak kadar da ayı deyilim beni tanısan sana asılacak biri olmadığımı anlarsın ben sadece sohbet etmek ve bazı sorular sormak istedim.Yani muhabbet ben karı kız bulmak için saatlerce nette duran biri deyilim.Kızlarla tanışmak istesem ing forumda ne işim var.?İngilizce ve hitler veya rammstein hakkında soru sormak muhabbet etmek istemişdim.çok ön yargılısın.birinle sohbet etmek isitiyorum arkadaşım çok ama içimdekinleri söylemem için bir daha görmiceğim rahat rahat sohbet ediceğim birisin .almanyada oturduğun isminin altında yazıyo ondan bu kadar ısrar ediyorm.Lütfen konuşmama izin ver.

Status
Not open for further replies.

Ask a Teacher

If you have a question about the English language and would like to ask one of our many English teachers and language experts, please click the button below to let us know:

(Requires Registration)
Back